subota, 5. siječnja 2013.

Informatijada BOŽO TEŽAK 2013., prijave počinju u ponedjeljak

ZG. Informatijada je višedjelno natjecanje koje sastavljeno od četiri programerske lige za različite uzraste koje se paralelno odvijaju u šest kola: :Logo liga za kadete, za osnovnoškolce, učenike od 5.-8., i mlađe, C++/BASIC/Pascal liga za kadete, za osnovno školce, učenike od 5.-8., i mlađei MASTERS liga za juniore, za srednjoškolce.
Šlag na torti je MINI VIJUGA, liga za učenike nižih razreda osnovnih škola, uključujući i vrtićku djecu. Najmlađi imaju još jednu posebnu pažnju pa se svaka natjecateljska godina negdje uoči Božića završi njima u čast s Malom programerskom olimpijadom.
Sva natjecanja su otvorena, i na njima su osim zagrepčana prošlih godina sudjelovali i daroviti učenici iz Zaprešića, Vrbovca, Popovače, Slavonskog Broda, Zadra, Pule, Našica, Požege, Križa, Pregrade, Varaždina.
Natjecanja za profesore, tzv. PROFA KUP,  koja se povremeno održavaju su spremna, a nadamo se i skorom povratku smotre informatičkog stvaralaštva.
Ovo naše natjecanje kojeg od milja zovemo „BOŽO“ jedino je svjetsko programersko natjecanje koje objedinjuje sve uzraste, od prvašića i predškolaca do maturanata. Četiri paralelne lige u šest kola od siječnja do lipnja s ukupno preko 250 zadataka godišnje.
Pred nama je već deseta sezona natjecanja.
Stoga vas molimo da se prijavljujete, jasno u odgovarajuće lige, a posebno pazite da unosite točne podatke o mentoru, osobi ili osobama koje su vas stvarno pripremale za natjecanje, a ne tko vam se kao predmetni nastavnik ili programski voditelj sviđa. Kažu organizatori.

Prijave

A. Srednjoškolci, liga za juniore
Prijave MASTERS
B. Osnovnoškolci, lige za kadete i miniće
Prijave LOGO
Prijave C++/BASIC/Pascal
Prijave Minići

Informatika za sve također podupire projekt Informatijade Božo Težak i pokušat će medijski i na sve druge načine pomoći glavnom ogranizatoru ZRS jer imamo isti cilj, a to je popularizacija informatike.

Nema komentara:

Objavi komentar