četvrtak, 7. lipnja 2012.

Odbrojavanje do kraja prijava za Miting informatike

Uvod

Još samo tri dana djele nas do kraja prijava za ovogodišnji Miting informatike. Trenutačni broj prijavljenih iznosi oko 35 učenika, ali taj bi broj trebao rasti jer u zadnjih nekoliko dana porastao broj prijava. :)
Probno natjecanje je u tijeku i trajati će sve do početka službenog natjecanja. Sa zadovoljstvom vam mogu pročiti da naš sustav za natjecanje polako, ali sigurno dobiva onaj prvi dizajn i funkciju. Zato trk na link i pogledajte kako nam ide.

Probno natjecanje 

Što se tiće probnog natjecanja rezultati se neće posebno prikazivati, ali će svaki sudionik imati pravo uvida u eventalne pogreške koje je učinio. Dok će se službena rješenja probnog natjecanja moći preuzeti sa sustava
tek nakon završetka i poglašenja službenih rezultata.

Službeno natjecanje

Isto tako za vrijeme službenog natjecanja ako natjecatelji završe prije roka završetka neće dobiti uvida u svoje rezultate sve dok ne završi mogućnost slanja učeničkih rješenja. Nego tek nakon kada će početi teći rok za žalbu u roku 48 sati i tek nakon završetka roka se proglašuju ukupni pobjednici u već unaprijed znanim kategorijama.

Za kraj

Isprobajte sustav za natjecanje i prijavite ako to još niste učinil.
Predsjednik povjerentsva za orgranizaciju Mitinga informatike

Nema komentara:

Objavi komentar