subota, 2. veljače 2013.

Pripreme za razvoj softvera(34)

Županijsko natjecanje 2013.

Evo nas i u 34. izdanju priprema za razvoj softvera. Sigurno svoja softverska rješenja već naveliko provjeravate i dorađujete. Danas ćemo se pozabaviti nešto malo drugačijom temom, ali ključnoj za vaš uspjeh.
Pogledajte u nastvaku što je to.
  Počnimo za početak isto kao u nekoj lekciji prije sa stripom.


Možda vam ova zgoda iz stripa zvuči jako poznata, ili ste ju sami doživjeli ili je netko od vaših bližnjih imao taj problem. Pa nazovimo ga jednom riječju strah pred nastup.




Kako god bilo jedno je sigurno da svoj rad u koji ste sigurno uložili sate i sate rad ne želite upropastiti sa strahom pred prezentaciju. Iz osobnoga iskustva mogu vam reći da je to normalno, možda je strah i veći ako se radi o projektu koji je važniji i bolji, ali trebate naučiti kako se sa tim strahom nositi.
Dobra vježba za to je bila školska razina, ali ako ste ju propustili nije strašno održite prezentacije obitelji ili razredu. Bitno je pokazati da ste samouvjereni jer ako niste oni će ju to iskoristiti protiv vas.
Jedino vježba, neki dio teksta prezentacije naučen napamet(ne cijela) i prije svega pozitivan stav vam svakako može pomoći.
Budite i dalje marljivi.
Pozdrav!

Nema komentara:

Objavi komentar