nedjelja, 20. siječnja 2013.

Sretno na školskom natjecanju!

I evo nas pred prvom stepenicom Infokupa - školskom razinom.
Pripreme koje smo provodili trajale su za ovu godinu više od dva mjeseca. Iza naših vrijednih urednika veliki je broj napisanih priprema i to do sada najveći koje smo objavili za jednu godinu natjecanja.
Voljeli bi naglasiti da je posjećenost bloga u ovome tjednu i to usprkos tome što nismo ništa objavljivali narasla za barem 300 novih posjeta svaki dan. Isto tako možete vidjeti da je na našoj Facebook stranici broj likova povećan i to je sve zbog Google pretraživanja koje su ih dovela do nas.
Bitno je naglasiti da će Informatika za sve kao i sa ostalih informatičkih natjecanja izvještavati i raditi razne reportaže i isporobati neke nove stvari za županijsko natjecanje. Tako da razne informacije možete pratiti na našem blogu na kojem ćete kako je to i prije bilo biti pravo vremeno informirani. Školsko natjecanje pratiti ćemo i izvještvati iz jedne zagrebačke gimnazije koja će održati sve kategorije na školskom natjecanju.  
Na kraju priprema za nadolazeće školsko natjecanje uredništvo Informatike za sve želi svim natjecateljima puno sreće u ponedjeljak i što veći ostavereni broj bodova ili što bolju održanu prezentaciju.
Sve najbolje!
Uredništvo Informatike za sve

Nema komentara:

Objavi komentar