petak, 4. siječnja 2013.

Izvještaj sa otvorenja ZŠI Krapina 2013.

18. zimska škola informatike Krapina 2013. održava se od 3. do 11. siječnja 2013. godine u Krapini.
Ovu školu Hrvatski savez informatičara organizira u suradnji sa Srednjom školom Krapina i Krapinskim informatičkim klubom KRIK.
Svečanost otvaranja 18. zimske škole informatike Krapina 2013. održana je 4. siječnja 2013. godine,
a uz polaznike, predavače i voditelje, prisustvovali su joj mnogi uglednici i uvaženi gosti iz Krapinsko-zagorske županije, Grada Krapine, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Zajednica tehničke kulture Krapinsko-zagorske županije, Srednje škole Krapina, Krapinskog informatičkog kluba i HSIN-a.
Sami dojmovi polaznika su da samo dosta dugo traju radionice i to po 4 sata, ali prva 3 dana imaju jedne radionice, druga 3 druge.
Više je i to puno više profesora koji ovu manifestaciju prepoznaju kao važnu za njihovo daljnje napredovanje i kvalitetnijem radu sa djecom. Isto tako radionica Primjena računala u nastavi sigurno je pridonjela povećanju toga broja.
Za razliku od prijašnjih godina manje je učionica u kojima se odvijaju radionice, manji broj predavača i računala, ali se nadamo da naizgled manja sredstva neće umanjiti entuzijazam i želju da se nešto novo nauči.
Eto toliko od nas za danas, čujemo se sutra sa novim informacijima.
Bitno je naglasiti da rad i održavanje ove radionice podržava Informatika za sve jer pridonosi popularizaciji informatike što je i nas i njihov zajednički cilj.
Pozdrav! ;)

Nema komentara:

Objavi komentar