ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Pripreme za razvoj softvera(17)

Kao što smo već ranije rekli danas  krećemo sa društvenim mrežama. Kao jedan mali uvod mislio sam prije sve reći zašto je to bitno i koje su prednosti svega toga.

Uvod

Neka mi netko kaže tko danas korisiti Internet, a da nije na ni jednoj društvenoj mreži. Informacije su brže i lakše dostupne nego na web stranicama. Ukratko, povezanost sa društvenim mrežama je danas sev više aktualno i ako želite držati korak sa ostalima morat ćete im se pridružiti. Podjela rezultata iz neke igre, uspoređivanje sa vašim prijateljima u rezultatima te iste igre. Stranica koja prati vaše likove i govorenja o vama je isto jedan od bitnih pokazatelja kvalitete vaše aplikacije. 
Povezanost sa društvenim mrežama je bitna.

Srednjišnji dio

Budući da govorim iz Infokup perspektive, sjetite se rada Speed read, bacite pogled na njegovu dokumentaciju. Kod njih se vidi baš ono o čemu sam pričao, a to je stranica onih koji vole vaš proizvod i komparacija vaših i prijateljevih rezultata u brzom čitanju.  I pogotovo sa ovim drugom opcijom program je dobio jednu novu dimenziju.
Naravno ne treba biti samo Facebook, ali lakše je sa njime raditi i koristi ga sve veći broj korisnika.


Zaključak

Svaka interakcija sa društvenim mrežama nikako ne može biti štetna, nego samo pozitivna sa vaše strane radi li se o praćenju posjećenosti ili nekim dodacima vašoj aplikaciji.
Tako da u sljedećem djelu idemo u programiranje i ubacivanje tih dodataka u vaše aplikacije.

Nema komentara:

Objavi komentar