četvrtak, 13. prosinca 2012.

3. kolo HONI-a

U subotu 15.12.2012 biti će odrađeno i treće kolo Hrvatskog otvorenog natjecanja i to posljednjeg u ovoj sezoni. Nadamo se da radi poklapanja termina sa PyLadies u Zagrebu  neće biti manjeg odaziva.
HSIN će održanim 3.kolom završiti svoj rad u 2012. godini i baciti se na projekte koji ih očekuju u 2013. godini i to nadajmo se godini koja će biti financijski bolja od prošle.
3. kolo biti će lagana uvertira u pripreme informatičara u Krapini za nadolazeća natjecanja i kao zadnja kvalitetna priprema u prijestupnoj nam godini.
Nažalost HONI će u sljedećoj godini biti jedina od jakih priprema za neke učenike. A to su učenici koji se žele baviti informatikom, a ne pohađaju još peti razred osnovne škole. Naime njima je zabranjen nastup na Infokup 2013 i na taj način stavljena velika prepreka razvoju informatike koji svi na skupovima navode da je bitno da se najmlađa djeca njime bave.Vratimo se malo temi.
Informatika za sve će i ovu subotu biti u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi i izvještavati o rezultatima kao što je bila praksa u 2. kolu.
Uredništvo Informatike za sve želi svim natjecateljima puno sreće na natjecanju!

 

Nema komentara:

Objavi komentar