srijeda, 14. studenoga 2012.

WinDays13

   Nakon 9 godina u Opatiji i 3 godine u Rovinju 13 izdanje WinDay 2013 će se održati u Umagu. Umag je takozvani europski gard jer je od njega samo 5 km slovenska granica, a 15 km je do Trsta. Grad je na glasu kao grad turizma i sporta, što se posebno očituje na višegodišnjem organiziranju ATP Croatia Open turnira.
   Microsoftova WinDays konferencija, najveća tehnološka konferencija u regiji, nakon 3 godine u Rovinju seli se u novi grad: Umag, i dalje se držeći Istre. Microsoft je novu lokaciju potvrdio putem svojih službenih profila na društvenim mrežama, iako zasad nema riječi o tematici. S obzirom na predstavljanje Windowsa 8, upravo će mobilne i nove desktop te tablet aplikacije sigurno biti glavni dio sad već tradicionalne Microsoftove travanjske konferencije koja će se u Umagu održati od 22. do 26. travnja.
Smještaj sudionika kako doznajemo od Microsofta će biti u Katoro Resort-u, 1,5 km od samog centra. Za sve one koji će prvi puta ići u Umag neka vas ne zbune nazivi hotela, gotovo svi počinju sa Sol. Očekuje se oko 120 predvača sa oko 150 radionica i preko 1500 sudionika. Svi zainteresirani zabilježite si u kalendaru 22 travnja kao početak novih metro WinDays-a.

Nema komentara:

Objavi komentar