petak, 9. studenoga 2012.

WebFestival 2012

WebFestival je tradicionalno natjecanje u multimediji koje organizira Carnet u sklopu CUC-a, carnetove konferencije koja će se ove godine održati u Rijecu. Natjecanje se provodilo u dvije dobne kategorije:
  • Mladi kreativci - do 18 godina
  • Majstori - iznad 18 godina
U kategoriji Mladih kreativaca mlađih od 18 godina, na natjecanje Webfestival 2012 zaprimljeno je ukupno 25 multimedijskih obrazovnih sadržaja, ali samo su tri najbolja odnijela pobjedu. Prema odluci Ocjenjivačkoga suda, sljedeća tri multimedijska obrazovna sadržaja u najvećoj su mjeri zadovoljila kriterije definirane ovim natjecanjem:
  1. mjesto: Zabavna fizika
    Autori: učenici Tin Trupeljak, Zvonimir Ercegovac, Sven Ljubičić i Dario Sindičić uz mentorstvo nastavnica Darke Sudarević i Anđele Gojević.
     
  2. mjesto: Trnoružica
    Autori: učenici Matea Grubišić-Čabo, Anđela Klisović, Nina Lucić, Petra Pletikosa, Petra Ramljak, Martina Vrčić i Melita Vrčić uz mentorstvo voditeljice filmske grupe Ivane Rupić.
     
  3. mjesto: Hrvatska (Croatia)
    Autori: učenici Petra Bulaja, Lucia Erak, Tijana Ivanišević, Ana Ivanišević, Katarina Marjančić, Sara Mullis, Lucija Relja, Matea Škugor i Tina Zoričić pod mentorstvom voditeljice filmske grupe Ivane Rupić.  
Ovom prigodom smo napravili intervju sa pobjednicima natječaja.
Pitanje: Koliko je bilo teško to napraviti?
Odgovor: Nije bilo toliko teško, jer smo se već prije dobro organizirali, znali smo tko što radi i tko je za što zadužen.
Pitanje: Jeste li iznenađeni ovom pobjedom?
Odgovor: Moramo reći da i jesmo jer nismo toliko vjerovali u sebe. Moramo reći da nam je žao što nam je promaknula nagrada i publike, ali bolje išta nego ništa.
Pitanje: Je li vam ovo prvi puta da sudjelujete na ovom natjecanju?
Odgovor: Da ovom nam je prvi puta i jako smo sretni da je prvi put tako dobro prošao.
Pitanje: Tko je bio zadužen za što u ekipi?
Odgovor: Tin Trupeljak i Zvonimir Ercegovac za glumu, Sven Ljubičić za snimanje, Dario Sindičić za montažu i profesorice za neke naputke i malu pomoć.
Pitanje: Hvala vam što ste pristali na ovaj intervju, sretno i vidimo se na CUC-u  u Rijeci 12.11.
Odgovor: Hvala vam i vidimo se!

Nema komentara:

Objavi komentar